Oferte pungi farmacie pentru toate necesitatile consumatorilor

In categoria de pungi farmacie am inclus atat variantele in formatul banana, cat si cele in formatul maieu, cu dimensiuni diferite. Toate produsele acestei categorii pot fi personalizate in functie de solicitarile clientilor nostri.

Daca aveti nevoie de modele standard, printate cu crucea verde specifica farmaciilor, va putem onora comanda in limita stocurilor de care dispunem. Pentru produsele personalizate, durata de finalizare a comenzii este de maxim 7-8 zile, la fel ca in cazul celorlalte oferte pungi plastic, asa cum va este prezentat in sectiunea Home Page.

Oferte pungi farmacie. Caracteristici de baza

Alaturi de gama pungilor din plastic pentru marile magazine, am inclus si oferte de pungi farmacie. Pornind de la cererea speciala a magazinelor farmaceutice ori care au spre vanzare remedii naturale si suplimente alimentare, ne-am diversificat orizonturile, precum si produsele.

Cu toate ca in general, linia de pungi farmacie cuprinde doar sacose de dimensiuni mici, nu exista un prototip pe care sa-l recomandam clientilor ce apeleaza la serviciile noastre. Particularitatea gamei o reprezinta posibilitatile de imprimare cu logo-ul farmaciei sau al magazinului de produse naturiste.

Oferte pungi farmacie. Posibilitati de utilizare

  • In orice farmacie, ofertele noastre reunesc atat variantele simple, cat si pe cele personalizate de regula cu simbolul farmaciei (crucea verde);
  • In orice plafar sau magazin cu remedii fitoterapeutice si suplimente alimentare, carora le recomandam pungile imprimate cu logo-ul afacerii;
  • Pentru magazinele cu suveniruri, alaturi de variantele in dimensiuni mai mari, unde sugeram utilizarea unor pungi tip farmacie simple sau personalizate (fara crucea verde).

Propuneri si oferte de pungi farmacie

1. In functie de formatul ales

  • Pungi farmacie de tip banana, la o dimensiune standard de 22 x 30 cm;
  • Pungi farmacie de tip maieu, cu dimensiuni si grosimi variabile.

2. In functie de dimensiuni

  • Pungi mari, pentru medicamentele mai grele si mai voluminoase, de 27 x 51 cm si 14-18 microni (format maieu);
  • Pungi mici, pentru cutiile de mici dimensiuni, confectionate in formatul maieu, la dimensiuni de 23 x 35 cm, cu o grosime de 10-12 microni.

3. In functie de numarul de culori

  • Oferte pungi farmacie imprimate cu 1, 2 sau 3 culori, caz in care lotul minim comandat este de 5.000 de bucati;
  • Oferte pungi farmacie imprimate cu 4, 5 sau 6 culori distincte, pentru care cantitatea minima comandata este de 10.000 de bucati.

Faceti o tura pe pagina Home pentru a va familiariza cu toate detaliile comenzii sau solicitati ofertele noastre de pungi farmacie, prin intermediul datelor de contact!