Oferte pungi personalizate pentru orice business

In toti anii de cand ne numaram printre producatorii de pungi autohtoni, am fost atenti la toate nevoile clientilor nostri. Suntem in permanenta actualizati cu ultimele tehnologii de flexografie si serigrafie, astfel incat sa intampinam persoanele interesate cu oferte de pungi cat mai variate.

Oferte pungi personalizate. Caracteristici de baza

Produsele acestei categorii reunesc pungi personalizate in formatul banana sau maieu, imprimate pe o fateta sau pe fata-verso. Tehnologia folosita este imprimarea flexografica, pentru care este nevoie de gandirea creativa a specialistilor nostri graficieni. Acestia concep modelul (matrita) necesara pentru printarea sacoselor, pornind de la sugestiile dumneavoastra.

Prin categoria de pungi personalizate, clientii au parte de mai mult decat doar de un produs destinat transportarii marfurilor achizitionate. Toate variantele din gama personalizata devin totodata si un instrument eficient pentru a va face cunoscut business-ul.

Oferte pungi personalizate. Posibilitati de utilizare

  • In toate magazinele si supermaket-urile ce au nevoie sa devina cunoscute in randul concurentei, caz in care pungile imprimate au un puternic impact comercial;
  • In spatiile comerciale cu vanzare en detail sau en gros pe care doriti sa le promovati printre consumatori, intrucat variantele personalizate pot comunica tacit cu acestia;
  • La targuri si expozitii cu sau fara vanzare, precum si in campaniile publicitare cu caracter altul decat cel comercial, pentru a va face cunoscut brand-ul sau mesajul publicitar.

Propuneri si oferte de pungi personalizate

1. Pornind de la format

  • Sacose personalizate de tip maieu, ale caror dimensiuni si grosimi variaza, formatul standard avand 27 x 51 cm si 14-15 microni;
  • Sacose personalizate de tip banana, ale caror marimi si grosimi difera si ele, marimea standard fiind de 40 x 60 cm si 35 microni.

2. Pornind de la dimensiuni

  • Oferte pungi personalizate mici, incepand cu 22 x 30 cm (formatul banana) si 10 microni (formatul maieu);
  • Oferte pungi personalizate medii, ale caror dimensiuni depind in functie de formatul ales;
  • Oferte pungi personalizate mari, cu dimensiuni de maxim 60 x 70 cm si grosimea de 80 microni (formatul banana).

3. Pornind de la paleta cromatica

  • Pungi imprimate cu pana la 3 culori distincte, pentru care comanda minima este de 5.000 de bucati;
  • Pungi imprimate cu 4-6 culori, pentru care comanda incepe de la un lot de 10.000 de bucati.

Descoperiti care sunt detaliile comenzilor, precum si ofertele noastre de pungi personalizate, folosindu-va de pagina Contact!