Oferte pungi plastic, varietate in functie de destinatie

Raspundem pretentiilor exprimate de fiecare client pe care-I avem deja sau de catre clientii potentiali aflati in cautarea unor oferte de pungi din polietilena. Ne-am diversificat gama de produse, reusind astfel sa acoperim o cat mai vasta cerere exprimata de toti titularii de unitati comerciale.

Oferte pungi plastic. Caracteristici de baza

Categoria de pungi plastic cuprinde produse realizate din polietilena de inalta sau de joasa densitate, cu grosimi ce variaza de la 10 microni, pana la 80 de microni. In pretul acestora este inclusa si ecotaxa pentru Ministerul Mediului.

Principala caracteristica a sacoselor din plastic este reprezentata de posibilitatea de a le reutiliza. Daca sunt pastrate in conditii optime, se pot intrebuinta pentru diverse sesiuni de shopping, fara sa le fie alterata rezistenta.

Oferte pungi plastic. Posibilitati de utilizare

  • In magazinele farmaceutice, pentru care recomandam modelele de mici dimensiuni, de 23 x 35 cm pentru formatul maieu si de 22 x 30 cm in cazul formatului de tip banana;
  • In magazinele alimentare, carora le recomandam de exemplu modelele standard, de 40 x 50 cm (pungi plastic banana) sau de 27 x 51 cm (pungi plastic maieu);
  • In magazinele de incaltaminte sau de imbracaminte, precum si in magazinele de electrocasnice sau de bricolaje, cazuri in care recomandam formatul cu cele mai mari dimensiuni.

Propuneri si oferte de pungi plastic

1. In functie de format 

  • Oferte pungi plastic banana, cu manerul aplicat sau decupat, intarit sau nu;
  • Oferte pungi plastic maieu, cu pliuri laterale, cu dimensiuni si grosimi variabile.

2. In functie de dimensiuni

  • Pungi din polietilena mici, cu dimensiuni de minim 23 x 35 cm si o grosime de 10 microni (formatul maieu) sau 22 x 30 cm si 15 microni (formatul banana);
  • Pungi din polietilena medii, cu dimensiuni de 40 x 60 cm (formatul banana) ori de 27 x 51 cm (formatul maieu);
  • Pungi polietilena mari, de 60 x 70 cm si 80 microni (pungi banana) sau de 40 x 60 cm si 25 microni in grosime (pungi maieu).

3. In functie de numarul de culori

  • Oferte pungi plastic printate in 1-3 culori diferite, pentru care cantitatea minima comandata este de 5.000 de bucati;
  • Oferte de pungi plastic printate in 4-6 culori diferite, pentru care comanda este de cel putin 10.000 de bucati.

Solicitati ofertele noastre de pungi plastic folosindu-va de numarul de telefon si de adresa de mail prezente pe pagina de Contact!